Termeni și condiții

Termeni de utilizare ("Termeni")

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni înainte de a utiliza website-ul http://www.apavol.ro ( "Serviciul") operat de ​ SC EURO APAVOL SA

Accesul la și utilizarea Serviciului este condiționat de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altori persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau folosirea Serviciului, sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord nu nici o parte a termenilor, nu accesați Serviciul.

Încetarea

Putem înceta sau suspenda imediat accesul la Serviciul nostru, fără notificare în prealabil sau răspundere, din orice motiv, inclusiv fără limitare, dacă acesta încalcă Termenii.  

Link-uri către alte website-uri

    Serviciul nostru poate conține legături către site-uri web ale unor terțe părți sau servicii care nu sunt deținute sau controlate de noi. Nu avem niciun control și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor web ale terțelor părți. Luați la cunoștință și sunteți de acord că nu vom fi responsabili sau răspunzători, direct sau indirect, pentru orice prejudiciu sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de sau în legătură cu utilizarea sau dependența de astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri web sau servicii.

Vă recomandăm cu insistență să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri sau servicii ale unor terțe părți pe care le vizitați.

Modificări

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este materială, vom încerca să furnizăm o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a oricărui nou termen. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi determinat la discreția noastră. Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după intrarea în vigoare a acestor revizuiri, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, nu mai utilizați Serviciul. 

Dacă aveți orice întrebare legată de politica de confidențialitate vă rugăm să ne contactați.